Fòrum BIKESPORT LLEIDA
Fòrum BIKESPORT LLEIDA
El ciclisme és per a fer salut, no per a perdre-la
Responder al tema
Tot apunt...
pelut
Globero

Registrado: 27 Dic 2008
Mensajes: 2


Responder citando
Torna el Btt a Maçanet de la Selva, i encetant el Campionat de la Selva 2009, els del Club Ciclista, hem decidit anar millorant any rere any i ja son 16.
Per comenaçar, ja tenim el cartell de la nostre cursa, on queda ben explicit, el que es el btt a la comarca de La Selva, "Camins Llebrers", on gaudireu plenament de la bellesa dels boscos maçanetencs.
Tambe teniu els grafics de les voltes llarga i curta, per anar planejant on fareu el vostre atac, o per saber kuants quilometres falten per arribar a la linea de meta, on us esperara un gran esmorzar.
A part de les novetats del propi campionat, com les inscripcións anticipades per internet i demes, encara en tenim algunes més a Maçanet.
Cal destacar que els 2 circuits, tant el de 22km com el de 33km, compartiran el seu itinerari durant gairebe mitja cursa, on es dividiran la volta llarga i la curta, evitant aixì, cues i taps en la disputa de les primeres places.
Sera gairebe al final,a pocs de l’arribada, i les primeres places ben be asegurades on es tornaran a trobar tots els bikers, però ja en pista ample aprofintant per fer els ultims esprints.
Destacar també els “Camins Llebrers” per on hem decidit pasar la cursa,i que ha donat aquest any nom a la cursa, fent aixì les delícies dels més agossarats, i aprofitant la bellesa i duresa dels Turons de Maçanet , i els seus origens volcanics.
Pels petits tindrem varios circuits, segons cada categoria, aquest circuit estará situat als terrenys de la nova escola del poble,a l’altre banda de la carretera, on els petits aniran acompanyats i neutralitzats fins arribar-hi al circuit on es fará la sortida per categoríes.
Excepte els mes petitons que faran un circuit ben be a tocar del pavello.
Tambe hi hauran mes novetats per la nostra cursa, com el pagament amb tarjeta, per fer mes rapid el tramit, i evitar les tipiques cues d’aqusetes curses,dir-vos que el pagament es totalmente segur, ja que es fa tot a traves de la Caixa mitjançant la nostre web.
Tambe disposarem com cada any d'una zona d'acampada per a tots aquells que vonguin de lluny, o simplement vulguin pasar la nit aqui i no haver de conduir de bon mati, sera com sempre a la Zona verda del Moli.
Dintre de poc tindreu disponible un enllaç on obtindreu tota la informacio del Campionat de la Selva 2009, i la forma d'inscripcio a cada cursa.
Poc a poc anirem informant de totes les novetats que anem fent, i posantvos al dia de com van els preparatius.

www.clubciclistamassanet.com

Vuelve el *Btt a Maçanet de la Selva, y encabezando el Campionat de la Selva 2009 los del Club Ciclista, hemos decidido ir mejorando año tras año y ya son 16
Para comenzar, ya tenemos el cartel de nuestra cursa, dónde queda bien explicito, lo que es el btt a la comarca de La Selva, "Camins Llebrers", dónde disfrutaréis plenamente de la belleza de los bosques massanetenses.
Tambien tenéis los graficos de las vueltas larga y corta, para ir planeando donde haréis vuestro ataque, o para saber cuantos kilometras faltan para llegar a la linea de meta, dónde os esperara un gran almuerzo.
Aparte de las novedades del propio campeonato, como las inscripciones anticipadas por internet y demes, todavía tenemos algunas más a Maçanet.
Hace falta destacar que los 2 circuitos, tanto el de 22km como el de 33km, compartirán su itinerario durante casi media cursa, donde se dividirán la vuelta larga y la corta, evitando colas y tapones en la disputa de las primeras plazas.
Sera casi al final,a pocos quilometros de la llegada, y las primeras plazas casi aseguradas dónde se volverán a encontrar todos los bikers, pero ya en pista ancha aprovechando para hacer los ultimos sprints.
Destacar también los “Camins Llebrers” por dónde hemos decidido pasar la cursa, y que ha dado este año nombre a nuestro evento , haciendo las delicias de los más valientes, y aprovechando la belleza y dureza de los Cerros de *Maçanet , y sus origenes volcanicos.
Para los pequeños tendremos varios circuitos, según cada categoría, este circuito estará situado en los terrenos de la nueva escuela del pueblo ,al otro lado de la carretera, donde los pequeños irán acompañados y neutralizados hasta llegar al circuito dónde se hará la salida por categorías. Excepto los mas peques que harán un circuito bien cerca del pavellon.
Tambiene habrán mas novedades en nuestra cursa, como el pago con tarjeta, para hacer mas rapido el tramite, y evitar las tipicas colas de estas cursas,deciros que el pago es totalmente seguro, puesto se hace todo a traves de la Caixa mediante nuestra web.
Tambien dispondremos como cada año de una zona de acampada para todos aquellos que vengan de lejos, o simplemente quieran pasar la noche aqui y no conducir de buena mañana, sera como siempre a la Zona verde del *Moli.
Dentro de poco tendréis disponible un enlace dónde obtendréis toda la informacion del Campeonato de la Selva 2009, y la forma de inscribirse en cada cursa.
Poco a poco iremos informando de todas las novedades que vamos teniendo, y poniendos al día de como van los preparativos.

www.clubciclistamassanet.com

Ver perfil de usuarioEnviar mensaje privado
Tot apunt...

Puede publicar nuevos temas en este foro
No puede responder a temas en este foro
No puede editar sus mensajes en este foro
No puede borrar sus mensajes en este foro
No puede votar en encuestas en este foro
Todas las horas son GMT + 2 Horas  
Página 1 de 1  

  
  
 Responder al tema  


Crear radio | foros de Futbol | | soporte foros | Contactar | Denunciar un abuso | FAQ | Foro ejemplo